Je bent er bijna...

The Pinterest Academy

Wat anderen zeggen

The Pinterest Academy is zo ontzettend waardevol. Na de academy heb ik zoveel meer kennis over Pinterest, waardoor ik het nu goed kan inzetten voor mijn onderneming. Je krijgt gewoon helemaal zin om lekker aan de slag te gaan met je Pinterest pagina!

- Laura van het Papierwinkeltje

Als fotograaf volgde ik het VIP traject. Ik startte letterlijk vanaf nul. Ik heb bewust voor het VIP traject gekozen om 1-op-1 calls te kunnen inplannen met Vera. Zij kijkt met je mee en denkt met je mee hoe je Pinterest voor jouw situatie kan laten werken.

Ze deelt werkelijk al haar pinterest tips en tricks met jou, een absolute aanrader voor iedereen die net zoals ik af en toe eens ontmoedigd raakt van het instagram algoritme.

- Annelies van Stories from the Heart

Meld je nu aan

Factuurgegevens

Jouw training

Product
Quantity
Price
The Pinterest Academy - VIP
+
697,00
The Pinterest Academy - VIP (2 termijnen)
350,00 every maand
Dit wordt nog 1 x automatisch afgeschreven
+
350,00
The Pinterest Academy - VIP (3 termijnen)
245,00 every maand
Dit wordt nog 2 x automatisch afgeschreven
+
245,00
The Pinterest Academy - VIP (4 termijnen)
187,50 every maand
Dit wordt nog 3 x automatisch afgeschreven
+
187,50

Je bestelling

Product Subtotaal
The Pinterest Academy - VIP  × 1 797,00
Subtotaal 797,00
BTW (21%) 167,37
Totaal 964,37

Met deze checklist kan jij van begin tot het eind afvinken of je alle tips en tricks hebt toegepast die ik tijdens The Pinterest Academy voorbij heb laten komen. Zo heb je dus alles op papier en weet jij zeker dat je niks vergeet als je iedere keer aan je pinplan werkt.
van €27 naar €17

Gebruik van de juiste zoekwoorden zorgt ervoor dat jij jouw klanten gaat bereiken via Pinterest! In dit ebook neem ik je stap voor stap mee.
Van €27 voor 17,00
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.